Fujian FOEN Group: Smedning af kendte mærkevarer i aluminiumsindustrien med hjerte

 

 

Fujian FOEN Aluminium Co., Ltd. blev etableret i 1997 med en registreret kapital på 500 millioner yuan og dækker et areal på omkring 600 acres.Det er den største aluminiumslegeringskonstruktion og industriprofilproduktionsbase i Fujian-provinsen.

 

Virksomheden har specialiseret sig i forskning og udvikling, produktion og direkte salg af aluminiumslegeringsprofiler, systemdøre og vinduer, solcellebeslag, rustfri stålrør, autodele, døre og vinduer og tilbehør til gardinvægge.Produkterne er meget udbredt til at bygge vindues- og dørgardinvægge, dekoration, sport, kulturelle og uddannelsesmæssige forsyninger, medicinske produkter, turisme, kommunikation, elektromekanik, møbler, transport og andre industrier.

 

 

I 2017 var outputværdien omkring 1,2 milliarder yuan, og skatteindtægterne var mere end 30 millioner yuan.I 2018 var outputværdien omkring 1,8 milliarder yuan, og skatteindtægterne var mere end 42,9 millioner yuan.

 

Virksomheden har et professionelt R&D- og designcenter for byggeprodukter.Det har selvstændigt udviklet snesevis af serier af bygningsvindue- og dør- og gardinvægsprodukter i henhold til klimakarakteristika, brugspræferencer og æstetiske behov i forskellige regioner.De har opnået nationale patenter og har alle god lufttæthed., Vandtæthed, vindtrykmodstand og varme- og lydisoleringseffekter.FOEN Aluminiums højtydende systemvindue- og dørserieprodukter har skabt præcedens i Kinas systemvindue og døre og har med succes udviklet verdens første "fem høje og et lavt oversættelses- og fladkombinationsvindue", der opnår en 50-årig undtagelse for vandtætte vinduer og døre. tilbehør fra niveau 12 tyfoner.Vedligeholdelse, og nyd den "livslange gratis vedligeholdelsesservice" leveret af FOEN.

 

 

 

Virksomheden har også to tænketanke, FOEN System Window&Door Research Institute og Business School, til at udføre forskning og udvikling af systemvindue&dør i kinesisk stil og popularisering og formidling af vindues- og dørteknologi og ledelsesviden, og til at opbygge branchens første selvbetjent O2O vindue og dør e-handelsplatform— -FOEN Mall.

 

I årenes løb er FOEN blevet tildelt titlerne "Kinas velkendte varemærke", "Kinas Top 10 Aluminium Profiles Brands", "Kinas Top 10 Aluminium Profiles", "Kinas Top 20 Construction Aluminum Profiles Enterprises" og "Fujian Famous Brandprodukter”.Vandt de 10 mest indflydelsesrige mærker i Haixi Economic Year i 2009, blev bedømt som "Fujian Science and Technology Enterprise", "Fuzhou Intellectual Property Demonstration Enterprise", "Municipal Enterprise Technology Center" i 2013 og blev kåret som "Fujian" i 2015 Provincial Intellectual Property Advantage Enterprise, en industriel virksomheds kvalitets- og kreditforpligtelsesvirksomhed, blev anerkendt som det 19. parti af "Provincial Enterprise Technology Center" i Fujian-provinsen i november 2015 og vandt 2015 Innovative Product Award i december samme år.Vandt "Fuzhou Municipal Government Quality Award" i 2016. I 2018 blev den tildelt "Kinas Top 500* Valuable Brands" og "National High-tech Enterprise".Disse bekræfter alle virksomhedens udviklingshistorie.

 

FOEN Group

 

Med 32 års rødder har FOEN Aluminium Group kørt hele vejen gennem ny teknologi, innovation og forskning, og gennem kontinuerlig uafhængig innovation fra "manufacturing" til "intelligent manufacturing", har den åbnet en ny vinge af Kinas aluminiumsindustri og en "højteknologisk virksomhed".Identifikationen viser, at virksomheden har fået stærk støtte og anerkendelse fra staten i form af innovativ forskning og udvikling.

 

Huang Xiuhua, general manager for Fujian FOEN Group, sagde, at hun som ny Fuqing-person er heldig at være vidne til væksten, stigningen og styrken af ​​virksomheden og byen Fuqing.Hun er enormt stolt.

Fujian FOEN GroupFujian FOEN Group


Indlægstid: 29-jul-2021